E-book: voorkom een vechtscheiding

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 23:43

 

Heb jij besloten te gaan scheiden en heb jij behoefte aan:

 

  • Een stappenplan?
  • Tips hoe je de kinderen het beste kan vertellen dat jullie gaan scheiden?
  • Informatie wanneer je het beste naar een mediator of wanneer je het beste naar een advocaat kunt gaan?
  • Informatie wat een mediator allemaal voor jou kan betekenen?

 

Vraag dan gratis en vrijblijvend mijn e-book aan.

 

Corona crisis en scheiden

Door de huidige Corona crisis zit iedereen noodgedwongen thuis. Kleine irritaties binnen een gezin worden uitvergroot. Wie niet oppast, verandert binnen de kortste keren in een tikkende irritatiebom. Je probeert er het beste van te maken, maar dat valt niet altijd mee. Immers de meeste van ons hebben normaal gesproken een druk sociaal leven en rennen van hot naar her. Door de corona crisis is opeens onze agenda leeg, hoeven de kinderen niet naar sportclubjes, werken we massaal thuis en missen wij de gezelligheid met vrienden. Daar kan  nog bijkomen dat er veel onzekerheden op de loer liggen. Misschien raakt deze crisis jullie op financieel vlak of dreig je je baan te verliezen.

 

Naar verwachting 10.000 meer echtscheidingen dan in andere jaren

Naast dat je thuiswerkt, wordt er veel van je gevraagd omdat je naast je werk ook de kinderen moet  begeleiden met hun schoolwerk. Je eigen ruimte lijkt te zijn verdwenen en er is geen mogelijkheid om even in een andere omgeving energie op te laden. Dit alles brengt veel stress met zich mee. Is jouw relatie al niet zo goed, dan kan het samen thuiszitten ervoor zorgen dat nu toch echt de knoop wordt doorgehakt. Jaarlijks worden er ongeveer 30.000 echtscheidingen aangevraagd. De verwachting is, dat dit jaar ongeveer 10.000 extra echtscheidingsaanvragen zullen worden ingediend.

 

Voorkom een vechtscheiding

Een scheiding is altijd een verdrietig en emotioneel gebeurtenis. Immers op voorhand is dit nooit de bedoeling geweest. Mocht je toch tot dit besluit komen, dan vind ik het heel belangrijk dat jullie afspraken maken waar je beide achter kan staan. Dit is niet altijd makkelijk, maar een juridische strijd moet naar mijn opvatting ten alle tijden worden voorkomen.

 

Maar waar begin je, als je de knoop hebt doorgehakt? In mijn gratis e-book help ik jullie op weg en geef ik tips. Dus vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend mijn e-book aan.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.