Gratis online webinar: Hulp na echtscheiding

 

 

Ben jij gescheiden en heeft de scheiding nog altijd meer impact op je leven dan je zou willen? Dacht jij, dat je na het ondertekenen van de scheidingspapieren direct een nieuwe start kon maken? 

 

Maar kom je nu tot de conclusie dat:

  • De scheiding er enorm heeft ingehakt?
  • Jij je nog steeds fysiek en emotioneel moe voelt?
  • Jij nog dagelijks emoties als rusteloosheid, verdriet en boosheid ervaart?

 

En wil jij dolgraag weer:

  • een gevoel van stabiliteit in je leven ervaren?
  • samen met je kinderen rust krijgen in de situatie?
  • die leuke, relaxte, (werkende) ouder zijn die mooie toekomstplannen maakt?

 

Maar weet je simpelweg niet HOE je dat voor elkaar krijgt? Dan ga ik jou helpen! Kom kijken naar mijn gratis online-training, waarin ik jou waardevolle tips geef hoe jij jouw toekomsop een positieve manier kan beïnvloeden. 

 

Gratis deelname 

Ik nodig jou graag uit voor mijn gratis online-webinar. In mijn webinar deel ik de door mij ontwikkelde online-training voor gescheiden ouders. Het is helemaal gratis en te volgen vanuit je eigen vertrouwde plekje thuis. Je kunt verschijnen in gemakkelijk zittende kleding, omdat niemand jou kan zien of horen. Na afloop krijg je nog wel de gelegenheid om vragen aan mij te stellen in de live chat. Jij hoeft er dus niet de deur voor uit. Wel raad ik je aan, voordat je inlogt, om voor jezelf een lekker bakje koffie/ thee of wijntje in te schenken!

 

Ben jij er klaar voor om zelf de regie te pakken en invloed uit te oefenen op jouw toekomst? Meld je dan vandaag nog aan voor mijn gratis online-webinar! 

 

 

Ik ben jurist/ mediator en scheidingscoach, maar ook ervaringsdeskundige.  Om jou na je scheiding te begeleiden heb ik de gratis online -webinar 'hulp na echtscheiding'ontwikkeld'. Mijn doel is om mensen, ook na hun scheiding individueel te begeleiden en weer op weg te helpen naar een nieuw en gelukkig leven. Dat is iets wat ik iedereen gun.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.